Kids and Math for Life

Proje, 6-11 yaş arası öğrencilere yönelik olup matematik derslerinin oyun ve farklı etkinliklerle işlenmesini amaçlamaktadır. Eğlenceli hale getirmek için. Öğrencilerin bilgi ve becerilerini ilgili teknolojik araçlarla geliştirmek. Modern eğitim araçları ve oyunlarla matematik sevgisini güçlendirin. Oyunlar yaratarak öğrencilerin yaratıcı zihinlerini geliştirmek. Diğer ülkelerdeki okullarla paylaşarak, birlikte çalışarak gelişmek ve dünya kültürüne katkıda bulunmak. Soyut kavramları somutlaştırarak, farklı ortam ve oyunlarla eğlenceli ve anlaşılır hale getirerek okullarımızda "Matematik Atölyesi" sunmak, öğrencilerin özgüvenlerini arttırmasını sağlamak. İlgili teknolojik web 2 araçlarını kullanarak oyunlar oluşturmak. Okullar ve öğrencileri havuz oluşturarak bu oyunlardan faydalanabilirler. Oyunların ilgili müfredata bağlanması ve bu oyunların her derste kullanılması. Bu sayede öğrencilerin zihinsel gelişimlerine ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Birbirini takip eden birçok aktiviteyi içermektedir. Proje 6-11 yaş arası öğrencilere yönelik olup matematik derslerinin oyunlarla ve farklı aktivitelerle işlenmesidir. Eğlenceli hale getirmek için. Öğrencilerin bilgi ve becerilerini ilgili teknolojik araçlarla geliştirmek. Modern eğitim araçları ve oyunlarla matematik sevgisini güçlendirin. Oyunlar yaratarak öğrencilerin yaratıcı zihinlerini geliştirmek. Diğer ülkelerdeki okullarla paylaşarak, birlikte çalışarak gelişmek ve dünya kültürüne katkıda bulunmak. Soyut kavramları somutlaştırarak, farklı ortam ve oyunlarla eğlenceli ve anlaşılır hale getirerek okullarımızda "Matematik Atölyesi" sunmak, öğrencilerin özgüvenlerini arttırmasını sağlamak. İlgili teknolojik web 2 araçlarını kullanarak oyunlar oluşturmak. Okullar ve öğrencileri havuz oluşturarak bu oyunlardan faydalanabilirler. Oyunların ilgili müfredata bağlanması ve bu oyunların her derste kullanılması. Bu sayede öğrencilerin zihinsel gelişimlerine ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Birbirini takip eden birçok aktiviteyi içerir.

02.10.2023 99

Kids and Math for Life The project is for students aged 6-11, teaching mathematics lessons with games and different activities. To make it fun. To improve students' knowledge and skills with relevant technological tools. Strengthen mathematical love with modern educational tools and games. To develop students' creative minds by creating games. To develop by sharing and working together with schools from other countries and contributing to world culture. To present "Mathematics Workshop" in our schools by creating abstract concepts into concrete, by making it fun and easy to understand with different environments and games, students can increase their self-confidence.Create games using relevant technological web 2 tools.To ensure that schools and their students can benefit from these games by creating a pool. Linking games to the relevant curriculum and using these games in each subject .In this way, it aims to contribute to the mental development and learning processes of students. It includes many activities that follow each other.

Kaynak: Kids and Math for Life eTwinning project logosu