FATMA EROL KAPLAN - 2.SINIF ÖĞRETMENİ

Hacı Nazım Turgut İ.O. idarecileri, öğretmenleri, yardımcı personeli, öğrencileri ve velileri ile büyük bir ailedir. Bizler , eğitimci olarak okul ile aileler arasında köprü kurduğumuz sürece çocuklarımızı çağdaş bir eğitim ortamı içinde görürüz. Biz biliyoruz ki öğretmenlerimiz için her çocuk özeldir.Bu özelliği etkin kılan en büyük faktör de sevgidir. Şüphesiz ki sevgi, eğitimin yadsınamaz bir parçasıdır. Çocuklarımızın başarılarını arttırmak ,her zaman yanında olduğumuzu göstermek, onları toplum önünde özgüvenlerini sağlamış bir birey olarak görmekten daha büyük bir mutluluk ve gurur olamaz. HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ilkesinden hareketle yarının büyükleri olacak yavrularımıza ve bizlere bu gururu yaşatan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

(322) 232 7074 (322) 233 4615 Eposta