ÖZAY ÜLKE - REHBER ÖĞRETMEN

Özay ÜLKE
Rehber Öğretmen /Psikolojik Danışman
Adana doğumluyum. İlk,orta ve lise öğrenimimi Adana´da tamamladım. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü 1996-2000 yılları arası tamamladım. İlk görev yerim Adana Yüreğir İlçesinde yer alan  Enver Kurttepeli Lisesinde 2000-2012 yılları arasında çalıştım ve burda bulunduğum 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Efendi Halil İlköğretim Okulunda görevlendirme ile çalıştım. Kendimi geliştirmenin kişisel ve mesleki gelişimime katkısını gözardı etmeden bu doğrultuda bilgilerimi güncellemek amacı ile de Çocuk Testleri konusunda eğitim aldım. Olaylara daha geniş perspektiften bakabilmek amacı ile Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Ön Lisans Programını okuyarak yüksek onur öğrencisi olarak eğitimimi tamamladım ve Dikey Geçiş Sınavı ile Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler Lisans Programını kazanarak 3. Sınıfı tamamladım. Özel gereksinimli öğrencileri ve toplumsal yararlarını  dikkate alarak bu yıl İşaret Dili 1. Basamak eğitimini ve 2. Basamak İşaret Dili Tercümanlık eğitimini tamamladım.Özel gereksinimi olan bireylerle iletişim kurmayı kolaylaştıran çalışmalara bu doğrultuda da eğitimler vererek devam edeceğim. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Okulumuz öğrenci ve velileri ile bir aile olma bilinci ile çalışmalarıma devam etmekteyim.