eTwinning Okulu Nedir?

eTwinning Okulu Nedir?

eTwinning Okulu Nedir?

25.01.2021 385

eTwinning Okul Etiketi

eTwinning Okulları, bütün okulların eTwinning'den nasıl yararlanabileceğinin harika örnekleridir. ETwinning değerlerini ve pedagojisini teşvik etmede aktiftirler, yerel toplulukları için bir referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model teşkil ederler.

ETwinning Okul Etiketi nedir?

eTwinning Okulları, eTwinning'in önemini ve değerlerini tanır ve okul yönetiminin desteğiyle bunu okulun politikalarına, uygulamasına ve mesleki gelişimine yerleştirir.

ETwinning Okul Etiketi ile eTwinning, yalnızca bireysel eTwin'cilerin değil, öğretmen ve okul liderlerinden oluşan ekiplerin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, bağlılığını ve bağlılığını tanır ve değerlendirir.

Bir eTwinning Okulu statüsüne ulaşma kavramı, nesnel olarak değerlendirilebilen bileşenlerle gelişimsel bir yolculuktur. Bu bir rekabet değil, bir seviyeden diğerine ilerlemedir.

Tüm eTwinning Okullarının pusulası, eTwinning Okul Misyonudur .

Faydaları nelerdir?

eTwinning Okulları:

Ödül alan okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir ve iyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve belirli çevrimiçi etkinliklere katılmak için bir eTwinning Grubunun parçası olabilirler.